26 March 2012

Hati Emak

Semalam kakak aku call minta tolong aku orderkan pizza. Umi dan bak aku tidak ada selera tetapi teringin nak makan Tuna Temptation, katanya. Jadi aku mula mengorder. Nak dijadikan cerita, aku tersalah order pula. Tuna Temptation - regular. Memandangkan keadaan tidak mengizinkan jadi umi aku hanya makan satu slice sahaja.  Sebagai ganti, aku buatkan beliau 'kek triple' (kata beliau). Alhamdulillah, beliau tidak ambil hati. Sebesar mana pun kesalahan kita, mereka akan tetap maafkan kita sebab hati mereka yang paling rapat dengan hati kita.



Peminat baru BB. Beliau akan habiskan 2 buah buku BB sebelum tidur, SETIAP MALAM


KRONIK!!!



p/s: Maafkan saya wahai abang Polis sebab paksa anda patah balik untuk ambilkan 'kek triple' untuk umi saya ini.....huhuhu =(

22 March 2012

Air dan Udara



Pergi ke Asian Water Sport bersama 24 orang rakan yang lain. Memang mencabar fizikal dan tahap tenaga aku. Kali pertama aku berada di dalam air tanpa memijak dasar. Sangat mencabar dan aku agak panik. Alhamdulillah semuanya selamat. Kemudian kami pergi pula ke Festival Belon Udara Panas di Putrajaya. Sangat tidak puas hati kerana aku tidak berjaya menaiki belon-belon yang menarik itu. Balik rumah badan terus sakit-sakit dan rasa macam nak jadi mumia yang dibalut dengan plaster methyl salicylate je. Anyway, it's a very fun and challenging day for me.





KRONIK!!!






p/s: asyek nantuk je dua tiga menjak ni.....huhuhu =(

16 March 2012

Kaget

Aku : Umi ngan bak gie wat haji bile?

Bak : Lepas raya pose, InsyaAllah.......

Aku : Owh!!

dan terus terasa kosong...........................................sempat tak yer???



KRONIK!!!





p/s: malu gak upenye beli 'benda' tu....hahahaha