29 May 2012

Celaru

Hidup aku makin kronik sekarang. Aku perlu pulang berjumpa mereka untuk mengembalikan semangat yang kian rapuh.




KRONIK!!!



p/s: Perkhabaran yang semakin dekat itu ...... >--->>>>>> (~_~)"

20 May 2012

Bahagia

Petang tadi keluar dengan family Teacher Baei. Sekian lama tidak bersua dengan bintang-bintang hati, of course la aku happy. Plan mahu cuba resepi dari Cik Mayo tidak menjadi hari ini. Esok sajalah aku cuba kekuatan tangan aku ini. 




Amna: Jom la tido rumah kak amna =(
Aku : Cik Anjang nak study la. Cik Anjang da nak pekse.
Amna: Ala~~ Pekse tu bukan penting pon. 
Mama: Patut la awak tak bace buku kalu nak pekse,yer?
Amna: Hmmmm....Entah lah

Bahagianya hidup si kerinting ni

KRONIK!!!


p/s: nape perlu buat sesuatu yang memerlukan maklumat yang tidak wujud dalam realiti????............ "_"



13 May 2012

Left alone

Let's recap what happened along the days this blog had been abandoned


Dinner last di Fakulti Farmasi UKM 


 Rx Awareness


 Buat esaimen sambil bersosial


Cuci mate di pizza hut....hihhi

KRONIK!!!



p/s: Tuan Mimi kenakan aku di fb mlm ni...huh!!!