26 June 2012

Hari Ini....

Hari ini nak pergi ke satu tempat yang tidak menarik tapi hasilnya InsyaAllah mampu menenangkan hati.
Hari ini ada paper. 
Hari ini paper habis pukul 530 petang. 
Hari ini tidak dapat menonton Dong Yi.


Tinggal lagi tiga minggu sebelum scene ini ditinggalkan. InsyaAllah.


KRONIK!!!



p/s: Mau makan laksa.......

05 June 2012

Alhamdulillah

Tengah hari tadi aku mendapat satu panggilan dari kakak aku. Umi dan bak accident. Kereta terbalik empat kali then tercampak dalam longkang. Alhamdulillah, umi dan bak selamat cuma tangan umi je yang luka.

Alhamdulillah. Terima kasih Ya ALLAH kerana masih memberi aku peluang untuk mendengar suara mereka. Can't imagine a world without them.




p/s: nape lah ayat last tu tak letak kat depan?

02 June 2012

Zaman Dulu Kala

I'm used to be like this


KRONIK!!!





p/s: eye glo yg mampu menutup malu............

01 June 2012

Kuliah Nutrisi

Hari ini adalah hari terakhir kelas untuk semester terakhir ini (InsyaAllah). Kelas nutrisi kanak-kanak dan tetiba aku teringat akan kisah yang berlaku suatu ketika dahulu. Ketika itu aku membawa Enyel untuk vaksinasi sebab mama beliau kurang sihat waktu itu.

Nurse : Peluk budak ni leklok tau dan bagi susu tu skali.

Aku : Baik (aku ikut la arahan nurse tu sbb aku x penah bwk budak g vaccination)

Tengah si Enyel tu syiok minum susu, terus cik nurse inject beliau. Apalagi, menangis la budak tu. Lepas tu, terus Enyel tak mahu minum susu yang aku bagi mungkin sebab beliau rasa dikhianati kot. Kesian Enyel. Dan aku juga. Aku tidak bersalah.




KRONIK!!!





p/s: 'Awok je yang x dop'..........