29 July 2011

si KoSonG

Ibu : Adam, gie la ambek buku, nullih sket.
Adam : Adam reti doh kang nullih.

Ibu: Adam, gie la ambek buku nung, bace gop tek.
Adam: Adam reti doh bace.

Ibu: Doh bakpe yang mallah ngak ning??
Adam: Adam dapak nombor satu doh ari tu. Kalu rajen blajo kekgi dapak nombor kosong lop. Kalu dapak nombor kosong aboh dop wi adioh sebab nombor kosong maksudnye tak dop mende lah.


p/s: Susah gak dapat anak yang terlebih 'genius' ni

28 July 2011

Bila Masa mencemburui kita

Seperti keadaan TM apabila Singapura menjaringkan gol ke-6 tadi. Aku agak busy sekarang. Sepatutnya aku tidak begitu busy tetapi aku yang sengaja mem-busy-kan diri aku dengan perkara-perkara yang tidak perlu di-busy-kan. Aku terlalu busy untuk menaip kerana aku sedang busy meng-upload gambar.



Begitu semangat budak-budak-budak ini menyokong Malaysia dan ada seorang budak (paling depan) yang menyokong Brazil



Budak ini juga ingin join sokong Malaysia



p/s: Adam mengangis bila Malaysia kalah. Owh sungguh patriotik beliau ini.




Saya suka buat KERJA yang BOSAN


Rasa macam tengok Matix Reloaded pulak



p/s: Jangan sia-siakan usia anda dengan perkara yang tidak sepatutnya.

09 July 2011

AMARAN!!

AMARAN!!!

Saya akan pulang ke KL untuk siapkan tesis saya. Jadi, sila jangan buat sesuatu yang akan menghalang perjalanan saya.




Sedih =(

Perjumpaan terpaksa dibatalkan. Semoga hari ini (9 Julai 2011) akan berjalan dengan lancar. Incik Iqbal sakit mata dan beliau suka sangat kiss cik Anjang beliau ini. Oleh itu, cik Anjang beliau juga terasa seperti dijangkiti virus sakit mata ini. Harapan hari ini agar dapat bertemu dengan Akif. Owh lagi satu perkara sedih, aku sedang konfius dan kurius...

Owh sedihnya =(



p/s: Can I have another extra day to be with him?